Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ασφαλτοστρώσεις στον παραλίμνιο

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ  ΟΔΩΝ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ» πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες στις οδούς Διονυσίου Φιλοσόφου και επί της Λεωφόρου Καραμανλή (έμπροσθεν Πλατείας Μαβίλη).

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως την Τρίτη 01/11/2016 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, των οδών Διονυσίου Φιλοσόφου και Λεωφόρου Καραμανλή(έμπροσθεν Πλατείας Μαβίλη).

Δραματικό επεισόδιο στο βουνό του Αϊ-Λια στα Γιάννενα Ματωμένη παγάνα

Exofilo 170:Layout 1.qxdΚυνηγός κατέληξε τραυματισμένος στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, αφού πρώτα χρειάστηκαν πολύωρες προσπάθειες από τους συντρόφους του και τους άνδρες της ΕΜΑΚ, για να τον ανασύρουν από το σημείο που τον χτύπησε το αγριογούρουνο. Ο ίδιος αγριόχοιρος επιτέθηκε λίγο αργότερα και σε άλλο κυνηγό που, ευτυχώς, υπήρξε πιο γρήγορος

Κάνει προσωρινά τατουάζ σε άρρωστα παιδιά για να χαμογελάσουν. (Φωτογραφίες)

Ο Bengamin Lloyd είναι ένας καλλιτέχνης από την Νέα Ζηλανδία που δημιούργησε ένα προσωρινό τατουάζ στο μπράτσο ενός αγοριού και δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες  σχολιάζοντας ότι τίποτα δεν τον κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο η εμπιστοσύνη ενός παιδιού σε ένα προσωρινό τατουάζ. Είπε ότι όταν το Post του περάσει τα 50 Like θα πάει στο Παιδικό Νοσοκομείο Starship στο Όκλαντ για να κάνει σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί τατουάζ.

Η δημοσίευση πήρε πάνω από 400.000 Like και δημιούργησε ένα κύμα υποστήριξης.


Έκτακτο δελτίο καιρού - Που θα βρέξει το τριήμερο

Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο το απόγευμα (27-10-2016) μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28-10-2016).

Πιο αναλυτικά

Τελευταία Νέα