Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!


Θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ τις ΦΑΤΝΕΣ σε δημόσιους χώρους;

Μετά την αντιπαράθεση για το...
μπουρκίνι, φέτος το καλοκαίρι, το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της Γαλλίας θα κληθεί να απαντήσει κατά πόσο είναι νόμιμος ο στολισμός των δημόσιων κτηρίων με χριστουγεννιάτικες φάτνες.

Ενας νόμος του 1905 για τη λαϊκότητα του κράτους απαγορεύει όλα τα θρησκευτικά σύμβολα στους δημόσιους χώρους. Πέρσι είχε προκληθεί σάλος με τις φάτνες που αναπαριστούσαν τη γέννηση του Ιησού και είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα δημαρχεία, ωστόσο τα δικαστήρια που εξέτασαν τις υποθέσεις σε κάθε πόλη ξεχωριστά εξέδωσαν διαμετρικά αντίθετες αποφάσεις.

Ιωάννινα: Ο κρατήρας στο Καλπάκι «πυροδοτεί» νέα ανησυχία

Ένας τεράστιος κρατήρας διαμέτρου 30 μέτρων που εντοπίστηκε χθες μπαίνει στο μικροσκόπιο των επιστημόνων που εξετάζουν όλα τα σενάρια - Σε κατάσταση ανησυχίας και αυξημένης ετοιμότητας παραμένουν λόγω των δονήσεων οι κάτοικοι της Ηπείρου

O Εγκέλαδος δεν εγκαταλείπει την περιοχή των Ιωαννίνων, ούτε μία εβδομάδα μετά από τον μεγάλο σεισμό των 5,5 Ρίχτερ της 15ης Οκτωβρίου: Ακόμη και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, καταγράφηκε δόνηση έντασης 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο περιοχή 18 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων.

Τελευταία Νέα