Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η οζώδης χτύπησε και την Ήπειρο.. Θανατώθηκαν βοοειδή.. Ποιες περιοχές μπαίνουν σε προστασία και ποιες σε επιτήρηση

Η οζώδης δερματίτιδα χτύπησε τελικά και την πόρτα της Ηπείρου... Τα βοοειδή μονάδας στην Κορώνη του Δήμου Πάργας, βρέθηκαν θετικά στη νόσο και ήδη με απόφαση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Πρέβεζας θανατώθηκαν, ενώ συνάμα ορίστηκε ζώνη προστασίας αλλά και ζώνη επιτήρησης, στην οποία περιλαμβάνονται και περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Το Βίντεο Που Ανέβασε Κυνηγός Στο Facebook

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε το www.zoosos.gr το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένας κυνηγός ο οποίος φαίνεται μαζί με ακόμα δύο άνδρες να κλωτσούν επανειλημμένα τραυματισμένο αγριογούρουνο και να εκσφενδονίζουν μια μεγάλη πέτρα στο κεφάλι του.

Παγωμένο κι απομονωμένο το Νησάκι!


Στο έλεος των ισχυρών ανέμων βρίσκεται το Νησάκι της Παμβώτιδας. Απομονωμένοι οι κάτοικοι καθώς τα δρομολόγια των καραβιών με την πόλη των Ιωαννίνων έχουν διακοπεί.

Οι άνεμοι που πνέουν είναι ιδιαίτερα ισχυροί και δυσκολεύουν ακόμη και την μικρή βόλτα στα γραφικά του σοκάκια..

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο Δημαρχείο

Στις 5 Δεκεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού. Είναι η ημέρα όπου η Παγκόσμια κοινότητα τιμά όλους τους εθελοντές, οι οποίοι, ανεξάρτητα από την οικονομική και ατομική τους κατάσταση, παρεμβαίνουν προσωπικά, ανάλογα με τις δυνατότητές τους και την κλίση, στο κοινωνικό γίγνεσθαι, προάγοντας την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων τους.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν από τα ξημερώματα τα Γιάννενα.Ο πολύ ισχυρός αέρας έχει δημιουργήσει τεράστια κύματα στη λίμνη η οποία όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί, έχει βγει στην κυριολεξία στη στεριά.Η συγκοινωνία με το Νησί των Ιωαννίνων, έχει διακοπεί

Τελευταία Νέα