Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

«Μαγνήτης» τα Γιάννενα και την Πρωτοχρονιά!


Φαίνεται πως κερδίζουν το στοίχημα -και με το παραπάνω- οι επαγγελματίες τουρισμού των Ιωαννίνων, όσον αφορά την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας την φετινή εορταστική περίοδο.
Μετά τις μέρες των Χριστουγέννων, που ολόκληρος ο Νομός κατακλύστηκε από επισκέπτες, άρχισε να καταφθάνει και το δεύτερο κύμα των εκδρομέων για την Πρωτοχρονιά! Η εορταστική περίοδος θα κλείσει την άλλη εβδομάδα, με την αργία των Θεοφανείων, η οποία δημιουργεί ένα ακόμη τριήμερο με υψηλές προσδοκίες στους τοπικούς φορείς. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή στο οδικό δίκτυο, αφού η κακοκαιρία σαρώνει σχεδόν όλη τη χώρα, με χιόνια σε κάποιες περιοχές και σε κάποιες άλλες, όπως η Ήπειρος, με δυνατούς  ανέμους και ισχυρό παγετό.

Κοιμώμενοι Γίγαντες σε Ειδικές Κάψουλες Περιμένουν να Ξυπνήσουν

Συναρπαστικές αποκαλύψεις του Corey Goode, γνωστού και ως GoodETxSG
– «ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ» ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ – ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!
Οι θάλαμοι αυτοί κατασκευάστηκαν από έναν αρχαίο τεχνολογικό πολιτισμό (Builder Race) ο οποίος χρησιμοποιούσε τεχνολογίες κρυστάλλων για να δημιουργήσει «χρονικές φυσαλίδες», όπου η ροή του χρόνου στο εσωτερικό της φυσαλίδος είναι πολύ πιο αργή από ότι στο εξωτερικό περιβάλλον.
Τριάντα μόνον λεπτά κύλισης του χρόνου μέσα στην φυσαλίδα – θάλαμο, ισοδυναμούν με ροή 30 χιλιάδων ετών στο εξωτερικό περιβάλλον!

Α.Καρέλιας:Εξτρα μποναμάς 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους του

Ο Αν Καρέλιας ξέρει το απλό μυστικό για να κάνει τους εργαζόμενους του να δουλεύουν για εκείνον και την επιχείρηση με όρεξη! Και το τηρεί με ευλάβεια κάθε χρόνο ακόμη και μέσα στην κρίση.

Και φέτος δίνει έξτρα μποναμά που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους επιβραβεύοντας την συνέπεια, την εργασία αλλά και συμβάλλοντας στην πρόοδο των παιδιών και των οικογενειών τους.

Επίδομα γαλοπούλας , επίδομα ανελλιπούς παρουσίας, επίδομα για παιδιά που σπουδάζουν, έκτακτη οικονομική ενίσχυση αλλά και αύξηση από 1ης 1ου 2017.

Τι ανακοίνωσε φέτος    

Τελευταία Νέα