Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Κοιμώμενοι Γίγαντες σε Ειδικές Κάψουλες Περιμένουν να Ξυπνήσουν

Συναρπαστικές αποκαλύψεις του Corey Goode, γνωστού και ως GoodETxSG
– «ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ» ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ – ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!
Οι θάλαμοι αυτοί κατασκευάστηκαν από έναν αρχαίο τεχνολογικό πολιτισμό (Builder Race) ο οποίος χρησιμοποιούσε τεχνολογίες κρυστάλλων για να δημιουργήσει «χρονικές φυσαλίδες», όπου η ροή του χρόνου στο εσωτερικό της φυσαλίδος είναι πολύ πιο αργή από ότι στο εξωτερικό περιβάλλον.
Τριάντα μόνον λεπτά κύλισης του χρόνου μέσα στην φυσαλίδα – θάλαμο, ισοδυναμούν με ροή 30 χιλιάδων ετών στο εξωτερικό περιβάλλον!

Τέτοιοι θάλαμοι με άριστα διατηρημένους γίγαντες στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ, στην Περσία και αλλού. Έναν τέτοιο θάλαμο είχε δει ο Αβραάμ Λίνκολν σε ένα από τα αρχαία αναχώματα που βρέθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η απάντηση στο γιατί οι γίγαντες αυτοί προορίζονται να «ξυπνήσουν» στην εποχή μας, μπορεί να βρίσκεται στις κοσμικές ενέργειες που δέχεται το ηλιακό μας σύστημα, οι οποίες γίνονται εντονότερες και συχνότερες.

– Τα βίντεο είναι αποκαλυπτικά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα