Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Νεκρός νεαρός κυνηγός από τον Παρακάλαμο Ιωαννίνων

Τη ζωή του έχασε ένας νεαρός άνδρας από τον Παρακάλαμο Πωγωνίου Ιωαννίνων.

 Νεκρός 28χρονος στο κυνήγι από τα πυρά του αδερφού του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ενώ δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν...

Εθελοντική Αιμοδοσία Απο Την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου.

Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016 θα διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Η εθελοντική αιμοδοσία για την πόλη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του 1ου Π.Σ.Ιωαννίνων από Ω:/09:00 έως Ω:/13:00 και στις υπόλοιπες πόλεις στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία της Ηπείρου για λογαριασμό της τράπεζας αίματος Πυροσβεστών Ηπείρου. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων Συναδέλφων ή μελών των οικογενειών.
Για την Επιτροπή Τράπεζας Αίματος,

Ο Πρόεδρος
Στύλιος Β. Γεώργιος

«Αναρριχόμενος» διαρρήκτης απείλησε με κατσαβίδι 60χρονο!

Αναρριχήθηκε από το μπαλκόνι σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και στο υπνοδωμάτιο βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
asti ekav kentro
Ο δράστης όμως ήταν θρασύτατος... Απείλησε τον 60χρονο με κατσαβίδι και τράπηκε σε φυγή. Κατά την καταρρίχηση από το μπαλκόνι, από όπου διέφυγε τραυματίστηκε στο χέρι.

Σεισική δόνηση 4,2 ρίχτερ βόρεια της Κέρκυρας,αισθητή και σε περιοχές της Ηπείρου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ(αρχική μέτρηση ) σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο,πριν από λίγη ώρα, με επίκεντρο επίκεντρο σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της...
Κερκυρας(Βορειοανατολικά της νήσου Ερείκουσα).Το εστιακό βάθος της δόνησης που έγινε αισθητή και σε περιοχές της  Ηπείρου,ήταν 10 χιλιόμετρα.

45χρονη έκλεψε την...μητέρα της στην Πρέβεζα!

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι που διαπράχθηκε στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής.

Τελευταία Νέα