Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η «Πίτα του Ηπειρώτη 2017». Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 1017, ώρα 10.ΟΟ' το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Πίτα του Ηπειρώτη 2017»
αφιερώνεται στα Ηπειρωτόπουλα της  ξενιτειάς και στα 80 χρόνια από την ίδρυση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 1017,  ώρα 10.ΟΟ' το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

 Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, μας προσκαλεί στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωσή του, την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2017» την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 10 π.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δημιουργήθηκε ο πρώτος άνθρωπος - γουρούνι!

 Δεν φτάσαμε ακόμη να δημιουργούμε μυθικά τέρατα, όπως η Χίμαιρα με σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού και ουρά φιδιού, αλλά μάλλον προς τα εκεί οδεύουμε αργά αλλά σταθερά. Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν τα πρώτα χιμαιρικά έμβρυα χοίρων, τα οποία είναι κατά περίπου 0,001% ανθρώπινα, συνδυάζοντας κύτταρα και από τα δύο είδη.

Για τη δημιουργία της χίμαιρας, ανθρώπινα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα εισήχθησαν σε έμβρυο χοίρου, το οποίο στη συνέχεια εμφυτεύθηκε σε μια γουρούνα για διάστημα έως ενός μήνα (μετά τα έμβρυα αφαιρέθηκαν για μελέτη, προτού υπάρξει γέννα). Προς το παρόν, η διαδικασία είναι ελάχιστα αποτελεσματική, καθώς, όπως έδειξαν τα πειράματα, από τα 2.075 έμβρυα που εμφυτεύθηκαν, μόνο τα 186 συνέχισαν να αναπτύσσονται μέσα στους θηλυκούς χοίρους.

Εννιά χρόνια από τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Η ζωή, το έργο του, οι μεγάλες συγκρούσεις και η πορεία του στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος - Η ασθένεια, οι επεμβάσεις, το ταξίδι στην Αμερική και το τέλος

Σαν σήμερα, στις 5.15 τα ξημερώματα της 28ης Ιανουαρίου του 2008, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη που έδινε επί επτά μήνες με την επάρατη νόσο. Λίγο νωρίτερα οι γιατροί, οι στενοί του συνεργάτες και πολλοί κληρικοί έσπευσαν στην αρχιεπισκοπική κατοικία στο Ψυχικό.

Γιάννενα: Ζητά τη λήψη άμεσων μέτρων για τις κεραίες η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την άμεση λήψη μέτρων απομάκρυνσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που είναι κοντά σε σχολεία, πάρκα, γήπεδα και χώρους συνάθροισης πολιτών, αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών από τη δημοτική αρχή για την υπόδειξη χώρων εγκατάστασής τους, ζητά με επιστολή της προς τους Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων, τους Συλλόγους Διδασκόντων και την ΕΛΜΕ, η Ένωση Γονέων Ιωαννίνων.
Αφορμή για την επιστολή, στάθηκε φυσικά η έξαρση του φαινομένου με τις κεραίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, να «ξεφυτρώνουν» συνεχώς σε ταράτσες πολυκατοικιών.

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ! Ένας δυναμίτης υγείας!!! Δείτε ποιος είναι…

Σαρώνει τις ασθένειες!!! Το αποκαλούν και δυναμίτη υγείας… Και δεν είναι άλλο από το ιπποφαες!

Στη σύγχρονη Ελλάδα το ιπποφαές χρησιμοποιείται την τελευταία διετία.

Το ιπποφαές περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών που δρουν προληπτικά κατά της γήρανσης, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων περιέχει:

Αυτή είναι μια από τις πιο μισητές γυναίκες στον κόσμο. Όταν δείτε τι κάνει θα την αντιπαθήσετε κι εσείς

Δείτε γιατί δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της Η Rebecca Francis, είναι κυνηγός και το 2010 είχε αναδειχτεί νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού Extreme Hunting. Στην συνέχεια παρουσίασε και τηλεοπτική εκπομπή σχετική με το κυνήγι που ονομαζόταν Eye of the Hunter.   Η Rebecca βάζει στο στόχαστρο της κάθε λογής ζώο. Δεν κάνει καμία διάκριση. Η ενασχόληση της αυτή (και κυρίως η επίδειξη) ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες. Η σταγόνα, όμως, που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η δημοσιοποίηση μία φωτογραφίας με την Rebecca να ποζάρει δίπλα

Τελευταία Νέα