Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ταυτισμένο με τη θυσία του ήρωα πιλότου Ιωάννη Σακελλαρίου


Ταυτισμένο με τη θυσία του ήρωα πιλότου Ιωάννη Σακελλαρίου, ο οποίος σκοτώθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1940, μετά από άνιση μάχη στον αέρα με ιταλικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα, είναι το μικρό χωριό Σακελλαρικό της Ζίτσας.
                

 Τις πρώτες ημέρες του ιταλικού πολέμου, κατά τη διάρκεια αερομαχίας, τα πυρά του εχθρού χτύπησαν το αεροπλάνο τύπου PZL του 25χρονου ανθυποσμηναγού, το οποίο κατερρίφθη.

Τρεις συμβουλές για να μην παίρνεις βάρος όσο μεγαλώνεις

Αντίθετα με ό,τι νομίζουμε, το ότι μεγαλώνουμε δεν είναι φυσικά ο μόνος λόγος που παίρνουμε κιλά. Απλά όσο μεγαλώνεις κι αλλάζει ο μεταβολισμός σου, παίρνεις πιο εύκολα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις!Τρεις συμβουλές για να μην παίρνεις βάρος όσο μεγαλώνεις

Με τις παρακάτω συμβουλές θα μπορείς να νιώθεις άνετα όσο μεγαλώνεις και να μην έχεις το άγχος ότι θα παίρνεις βάρος!

Τρομακτική ελεύθερη πτώση! «Έσκασε» με 90 μίλια/ώρα (vid)

Τρομακτική ελεύθερη πτώση! «Έσκασε» με 90 μίλια/ώρα (vid)Ο Eric Dossantos ξεκίνησε την ελεύθερη πτώση με τις μεγαλύτερες προσδοκίες αλλά κατέληξε να σκάσει στα δέντρα ενώ είχε αναπτύξει ταχύτητα 90 μιλίων ανά ώρα. Η κάμερα στο κράνος του κατέγραψε την τρομακτική πτώση, με τα πλάνα να κόβουν την ανάσα. Ο Eric, που τραυματίστηκε ελαφρά, πετούσε δύο λεπτά πριν τελικά συντριβεί στα δέντρα πριν προλάβει να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Όταν η διαδρομή Γιάννενα-Πρέβεζα διαρκούσε τεσσερισήμισι ώρες με τα λεωφορεία του 50

Το μακρύ ταξίδι περιλάμβανε και στάση για φαγητό στο Τέροβο!


Σχεδόν μία ώρα διαρκεί σήμερα το ταξίδι από τα Γιάννενα στην Πρέβεζα, ενώ από την προσεχή άνοιξη όταν θα ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός, η απόσταση που θα χωρίζει τις δύο ηπειρώτικες πόλεις θα

Περιπολικό συγκρούστηκε με ... κοπάδι αγριόχοιρων!

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς από τα βαριά ζώα που έπεσαν με ορμή πάνω του!

Περιπολικό της Αστυνομίας που κινούνταν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εθνική οδό Σερρών- Δράμας, όταν έπεσαν θύματα ενός ασυνήθιστου τροχαίου ατυχήματος στο ύψος του δημοτικού διαμερίσματος της Πεντάπολης Σερρών.

«Απόβαση» μπλε καβουριών στην Κέρκυρα

"Μπλέ καβούρια" έχουν κάνει απόβαση τους τελευταίους 3 μήνες στο νησί της Κέρκυρας και απειλούν το οικοσύστημα γιατί είναι αδηφάγα.
Φέρει την ονομασία του από το χαρακτηριστικό κυανού χρώμα του σώματός του και εικάζεται ότι ήρθε στο νησί από τα απέναντι ιταλικά νερά κολυμπώντας, γι΄ αυτό το αποκαλούν "ιταλό".

ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΜια πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού διοργανώνεται στις 29 και 30 Οκτωβρίου

Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει το πρώτο Ioannina Airsports Festival. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος αεραθλητές από όλη την Ελλάδα και θα περιλαμβάνει πτήσεις, αλλά και επιδείξεις δεξιοτεχνίας με αλεξίπτωτα πλαγιάς, αετούς (αιωρόπτερα), μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα, υπερελαφρά καθώς και άλματα ελεύθερης πτώσης από αλεξιπτωτιστές. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης για τους θεατές και ανοιχτό φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα την πτήση και τα Γιάννενα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Ματαίωση πτήσεων,εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Οι ισχυροί άνεμοι επικρατούν στα Γιάννενα,είναι οι αιτία για την ματαίωση των πτήσεων της Ολυμπιακής αεροπορίας,από και προς το αεροδρόμιο της πόλης.Να σημειωθεί πως μεταξύ των επιβατών ήταν και αρκετοί ιατροί που ταξίδευαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου από την Αθήνα,προκειμένου να...
περάσουν εδώ το τριήμερο,μιας και η πληρότητα στα ξενοδοχεία,άγγιξε το 100%.

Τελευταία Νέα