Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ η Τζούλια Αλεξανδράτου…

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η… Τζούλια Αλεξανδράτου.
Τώρα μια μετεγχειρητική επιπλοκή ήταν εκείνη που την έβαλε πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι. Πριν δυο εβδομάδες, η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε την πύλη γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου με έντονους πόνους χωρίς να γνωρίζει από τι προέρχονται.

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, ο γιατρός της, έβγαλε το πόρισμα πως πρόκειται για κάψα.

Η κάψα, είναι μια σοβαρή μετεγχειρητική επιπλοκή όπου είναι πολύ σπάνια αλλά συμβαίνει.

Χιλιάδες αυγά Kinder ξεβράστηκαν σε παραλία της Γερμανίας(ΒΙΝΤΕΟ)



Μια πλημμύρα από πλαστικές κάψουλες που περιέχουν μικροσκοπικά παιχνίδια, γνωστά ως Kinder Surprise γέμισαν την παραλία στο νησί Langeoog της Γερμανίας μετά από σφοδρή καταιγίδα. Και όπως είναι λογικό οι νεότεροι κάτοικοι του νησιού ξεχύθηκαν να μαζέψουν όσο περισσότερα μπορούσαν. Τα αυγά, όπως προέκυψε, προέρχονταν από ένα κοντέινερ που χάθηκε από ένα φορτηγό πλοίο καθ’ οδόν για το γερμανικό λιμάνι της Βρέμης.

Γιάννενα: Αστείες δικαιολογίες για τα κλειστά ταμεία

Αποφασισμένος να επιβάλει ποινές σε όσους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΙ δε βρέθηκαν στην εργασία τους την Πέμπτη, επικαλούμενοι αδυναμία μετακίνησης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου και προέδρου της επιχείρησης.

Το θέμα ίσως και να μην είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, καθώς πολλοί ήταν οι εργαζόμενοι σε δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες που δε βρέθηκαν στις θέσεις τους τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο το ότι οι πολίτες έβρισκαν κλειστά τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ, ενώ οι ίδιοι κατάφερναν να βγουν από το σπίτι τους για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Να σεβασθούν και να πειθαρχήσουν στην καθολική απαγόρευση κυνηγίου απαιτεί η Κυνηγετική Ομοσπονδία

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας καλεί όλους τους κυνηγούς της χώρας, να σεβασθούν και να πειθαρχήσουν στην καθολική απαγόρευση κυνηγίου, μέχρι και την Τετάρτη 18-1ου-2017, αλλά και να συνδράμουν ουσιαστικά τις προσπάθειες που καταβάλουν όλες οι Κυνηγετικές Οργανώσεις και οι τοπικοί Κυνηγετικοί Σύλλογοι για να βοηθήσουν την πανίδα όπως, άλλωστε, πράττουν επί σειρά ετών, όποτε και όπου αυτό χρειάζεται.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, αποτελεί πάγια θέση, όλων των Κυνηγετικών μας Οργανώσεων, η απαρέγκλιτη και πιστή εφαρμογή των απαγορεύσεων θήρας που

Τελευταία Νέα