Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

"ΒΟΜΒΑ": Επιστροφή στη ΔΡΑΧΜΗ??? H 4ο Μνημόνιο ???

Eπιστροφή σε εθνικό νόμισμα βλέπει το... 
Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή με την τριμηνιαία έκθεσή του που δημοσιεύεται σήμερα αν δεν υπογράψουμε 4ο Μνημόνιο για να καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας από το 2018 και μετά.

Το γραφείο προϋπολογισμού θεωρεί πολύ πιθανό η χώρα να μείνει χωρίς χρήματα από το πρόγραμμα και αμέσως θα μπει στο δίλημμα να διαπραγματευτεί ένα νέο σκληρότερο μνημόνιο χρηματοδότησης με τον ESM αν δεν καταφέρει να βγει στις αγορές το 2018, αλλιώς θα οδηγηθεί σε εθνικό νόμισμα.

Η μαλθακοποίηση των αγοριών

Ίσως να ανήκω στη τελευταία γενιά αγοριών όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια στην αλάνα, την βρομιά, την αντιπαλότητα και το βουνό. Δεν υπήρχε μέρα που να μην επιστρέφω στο σπίτι βρόμικος και με εκδορές σε όλο το σώμα μου. Ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, ξεκινούσαμε από το πρωί τις δραστηριότητες και τελειώναμε αργά το βράδυ, ακούραστοι και ανεξάντλητοι από ενέργεια. Παίζαμε ποδόσφαιρο, ποδήλατο, καλαθοσφαίριση, κρυφτό, κυνηγητό και κάναμε κάθε λογής παιδικές μπαγαποντιές και αταξίες. Αρπάζαμε μούρα και δαμάσκηνα από τις αυλές,

Τελευταία Νέα