Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καλλιάνος Για Τον Καιρό: Δευτέρα Και Τρίτη Θα Αλλάζουμε Εποχές Μέσα Σε Λίγες Ώρες

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός των επόμενων καιρών σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο. Σε σχετική ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή στο fb αναφέρει:
"ΔΕΥΤΕΡΑ με 20άρια και σκόνη, ΤΡΙΤΗ με καταιγίδες και πτώση 6-8 βαθμούς.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες διότι οι εναλλαγές θα είναι τέτοιες, που θα στην κυριολεξία θα αλλάζουμε εποχές μέσα σε λίγες ώρες.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», αύριο και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Πρός: Δήμαρχο Ζαγορίου - Περιφερειάρχη Ηπείρου : Το Ζαγόρι δεν είναι στην Αλβανία.

Γιατί είναι σημαντικό;

Να σταματήσει η αναφορά σε όλα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της τοποθεσίας Ζαγόρι ως "Ζαγόρι, Νομός Αργυροκάστρου, Αλβανία".!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου,για πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές συναλλαγες

Η κυβέρνηση με το πρόσχημα της πάταξης της φοροδιαφυγής και της δήθεν διευκόλυνσης των συναλλαγών ψήφισε το νόμο για το πλαστικό χρήμα.Είναι πρόκληση το επιχείρημα αυτό για τους α/α και μικρούς εμπόρους, τη στιγμή που υπάρχουν σκανδαλώδη προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο τα οποία διατηρούνται αλλά και επεκτείνονται (τριγωνικές συναλλαγές, λειτουργία φορολογικών παραδείσων, νόμιμη φοροαποφυγή) και προτίθεται να...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσαν πυροβολισμοί στο Λούβρο

Στρατιώτης άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν οπλισμένο με μαχαίρι άνδρα που προσπάθησε να μπει στο μουσείο
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσαν πυροβολισμοί στο Λούβρο

προσθήκη στα αγαπημένα
Μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση είναι σε εξέλιξη στο Παρίσι μετά τους πυροβολισμούς στο Λούβρο.

Ένας γάλλος στρατιώτης άνοιξε πυρ και τραυμάτισε έναν άνδρα

Προκαλεί ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους: Τι είπε για τον αλβανικό αετό

Τι αποκάλυψε ο ένας εκ των 7 φαντάρων για τον αετό, που προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας-Αλβανίας;

Ο ένας από τους 7 νεοσύλλεκτους φαντάρους της επίμαχης φωτογραφίας με τον αλβανικό αετό, μίλησε για την φωτογραφία που άναψε φωτιές, κάνοντας το γύρο του Διαδικτύου.

Μια βόλτα με το... θηρίο - Απολαύστε τη Bugatti Chiron των 1.500 ίππων (βίντεο)

Υπνοπαράλυση. Αυτό ένιωσε ο Jethro Bovingdon του DriveTribe, στη θέση του συνοδηγού της Bugatti Chiron: Ήθελε να κινηθεί και δεν μπορούσε.

Καθώς η αεροδυναμική αντίσταση είναι ανάλογη με το τετράγωνο της ταχύτητας, η επιτάχυνση όλων των αυτοκινήτων πέφτει αισθητά όταν το ταχύμετρο περάσει τα 200. Όμως το πετράδι στο στέμμα του VW Group μοιάζει να αψηφά τους νόμους της Φυσικής καθώς συνεχίζει να κρατά τον συνοδηγό του κολλημένο στο κάθισμα.

Ξεκινά ο δίωρος αποκλεισμός της εθνικής Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Ο δρόμος θα κλείσει από τις 19:00-21:00
Κινητοποιήσεις ξεκινούν σήμερα οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών, αποφασίσθηκε ομόφωνα κατά τη διάρκεια συνέλευσης να κλείσει σήμερα από τις 19:00 έως 21:00, ο κόμβος του Κεφαλοβρύσου.

Ένας 74χρονος Κατηγορείται ότι Κέρασε Μπισκότα από Χασισέλαιο στην Εκκλησία της Γειτονιάς του

Ενορίτες, από 12 έως 70 χρονών, έφυγαν χαρούμενοι μετά τη θεία λειτουργία.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει μετά την εκκλησία.

Επιφοίτηση; Ίσως. Μία αίσθηση ότι ανήκεις κάπου; Πιθανώς. Μία καλή μαστούρα; Απ΄ ό,τι φαίνεται κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε έξι εκκλησιαζόμενους στην Καθολική Εκκλησία St. John στην Ιντιάνα, τη χρονιά που μας πέρασε - όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Οι έξι τους υπέπεσαν στην αμαρτία να παραδοθούν σε μερικά πεντανόστιμα μπισκότα. Και «καλοπέρασαν».

Τελευταία Νέα