Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Μια βόλτα με το... θηρίο - Απολαύστε τη Bugatti Chiron των 1.500 ίππων (βίντεο)

Υπνοπαράλυση. Αυτό ένιωσε ο Jethro Bovingdon του DriveTribe, στη θέση του συνοδηγού της Bugatti Chiron: Ήθελε να κινηθεί και δεν μπορούσε.

Καθώς η αεροδυναμική αντίσταση είναι ανάλογη με το τετράγωνο της ταχύτητας, η επιτάχυνση όλων των αυτοκινήτων πέφτει αισθητά όταν το ταχύμετρο περάσει τα 200. Όμως το πετράδι στο στέμμα του VW Group μοιάζει να αψηφά τους νόμους της Φυσικής καθώς συνεχίζει να κρατά τον συνοδηγό του κολλημένο στο κάθισμα.

Το hypercar στην περίπτωσή μας δαμάζει ο ίδιος ο δοκιμαστής της Bugatti, Loris Bicocchi. Και το χαμόγελο στα χείλη του 59χρονου θρύλου είναι πλατύ σαν τους αεραγωγούς της Chiron καθώς κρατάει το γκάζι κολλημένο στο πάτωμα.

Βέβαια, αν στο βιογραφικό σου έχεις ανάλογες θέσεις στη Lamborghini, την Pagani, την Koenigsegg και την KTM (για το X-Bow), είναι φυσικό να είσαι χαλαρός όταν πηγαίνεις βόλτα ένα δημοσιογράφο.

Πριν τη βόλτα με τον Bicocchi, o Bovingdon είχε οδηγήσει στον ίδιο δρόμο μια Veyron Super Sport των 1.200 PS, οπότε σίγουρα θα ήθελε να πάρει και το τιμόνι της Chiron για να συγκρίνει τις δυο γενιές Bugatti. Όμως κανείς δημοσιογράφος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Γι’ αυτό οι κακές γλώσσες λένε πως ο Bicocchi του έδωσε πριν τη Veyron για να… σκουπίσει τα πεσμένα φύλλα από το δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα