Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Ένας 74χρονος Κατηγορείται ότι Κέρασε Μπισκότα από Χασισέλαιο στην Εκκλησία της Γειτονιάς του

Ενορίτες, από 12 έως 70 χρονών, έφυγαν χαρούμενοι μετά τη θεία λειτουργία.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει μετά την εκκλησία.

Επιφοίτηση; Ίσως. Μία αίσθηση ότι ανήκεις κάπου; Πιθανώς. Μία καλή μαστούρα; Απ΄ ό,τι φαίνεται κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε έξι εκκλησιαζόμενους στην Καθολική Εκκλησία St. John στην Ιντιάνα, τη χρονιά που μας πέρασε - όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Οι έξι τους υπέπεσαν στην αμαρτία να παραδοθούν σε μερικά πεντανόστιμα μπισκότα. Και «καλοπέρασαν».Ένας 74χρονος ενορίτης, ο οποίος αναφέρεται ως κύριος Jones, κατηγορείται ότι «έλουσε» τα μπισκότα με THC. Διάφοροι ενορίτες, από 12 έως 70 χρονών, κατέληξαν στα επείγοντα τη μοιραία εκείνη μέρα, παραπονούμενοι για τις περίεργες παρενέργειες των μπισκότων, που σύμφωνα με εκείνους φαίνονταν ασυνήθιστα αλατισμένα.


O Mr. Jones αρχικά παραδέχθηκε ότι έφτιαξε τα μπισκότα αλλά αρνούνταν ότι τους έχει προσθέσει κάποια παράνομη ουσία. Ύστερα η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα για να ψάξουν το σπίτι του και βρήκαν ένα «πορτοκαλί μπουκαλάκι για χάπια, το οποίο είχε μέσα καφέ κάψουλες από μία ελαιώδη ουσία, που όπως αποδείχθηκε ήταν μαριχουάνα». Ο «ψήστης» παραδόθηκε μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής του. Κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια και για κατοχή χασισέλαιου.

«Προσευχόμαστε για όσους ενεπλάκησαν», είπε ο Πατέρας της Εκκλησίας, Daniel Mahan. «Προσευχόμαστε για τον κύριο Jones. Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για αυτούς που αρρώστησαν την περασμένη Κυριακή, αλλά και για τη δικαιοσύνη με έλεος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα