Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Στον Εισαγγελέα ο Πρύτανης..Ιωαννινων.Και Πανεπιστημιακός θύμα αδέσποτων σκύλων

Καθημερινές τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Αγέλες κινούνται σε διάφορα σημεία, φτάνοντας ακόμη και μέσα στις σχολές, στα κυλικεία και στις φοιτητικές εστίες..

Τελευταίο θύμα, ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση αδέσποτου σκύλου, στους χώρους της βιβλιοθήκης.

Συνάμα πολλές είναι οι διαμαρτυρίες των φοιτητών καθώς, ορισμένες φορές, αδυνατούν να κινηθούν με ασφάλεια.

Πανεπ.Ιωαννίνων:Τρόφιμα Και Είδη Πρώτης Ανάγκης Για Την Κιβωτό Του Κόσμου Στην Πωγωνιανή

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας & Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναγνωρίζοντας τη σημαντική κοινωνική προσφορά της Κιβωτού του Κόσμου Ηπείρου, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως προσφορά αγάπης ενόψει και της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. και Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεωργίου Καψάλη και των αλλοδαπών σπουδαστών και των διδασκόντων του Κέντρου προκειμένου να παραδώσουν οι ίδιοι τα τρόφιμα και τα υλικά που συγκέντρωσαν και να γνωριστούν με τα παιδιά και το προσωπικό της Κιβωτού.
Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:00.

Το Μέτσοβο φόρεσε τα γιορτινά του…

Η πανέμορφη ορεινή κωμόπολη του Μετσόβου φόρεσε τα γιορτινά της... Το δέντρο στην κεντρική πλατεία στολίστηκε, η φάτνη πήρε τη θέση της και τα λαμπιόνια άναψαν.. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό...

Το Μέτσοβο αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς... Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι φορείς, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε οι μέρες των Χριστουγέννων να έχουν ξεχωριστό αποτέλεσμα...

Πώς έμαθαν οι αρχαίοι την πτώση της Τροίας; Το μήνυμα διένυσε 550 χιλιόμετρα μέσα σε μία νύχτα πριν από 3.000 χρόνια [Βίντεο]

Πριν από 3.000 χρόνια, ένα μήνυμα διένυσε απόσταση 550 χιλιομέτρων μέσα σε μία νύχτα.
Η Τροία είχε πέσει και ο Αγαμέμνονας, βασιλιάς των Αχαιών, έστελνε τη χαρμόσυνη είδηση στη γυναίκα του, την Κλυταιμνήστρα, που τον περίμενε πίσω στις Μυκήνες.
Πώς όμως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο άθλος; Ένας άνθρωπος ήταν αδύνατον να καλύψει αυτή την απόσταση μέσα σε λίγες ώρες.

Εμείς των 80's οι εκδρομείς-το αλφαβητάρι της πιο κιτς δεκαετίας

Η δεκαετία του ’80 επιστρέφει ως εφιαλτικό deja vu στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στη μουσική και στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.
Στη μεγάλη οθόνη τα παραδείγματα είναι πολλά: από το νέο ριμέικ της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», την επιστροφή του Φρέντι Κρούγκερ και την είδηση ότι ετοιμάζεται μια νέα εκδοχή του «Dirty dancing». Τα άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον, ειδικά μετά το θάνατο του, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, ενώ ο Τζον Μπον Τζόβι αποθεώθηκε στην πρόσφατη συναυλία του στην Αθήνα. Στην τηλεόραση η ειδησεογραφία μοιάζει στοιχειωμένη από διάφορους όρους που βγήκαν τη δεκαετία του ’80.

Πρώτη Σε Επισκεψιμότητα Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αστερούπολη Ιωαννίνων!!!

Πρώτη σε επισκεψιμότητα το Χριστουγεννιάτικο χωριό   Αστερούπολη Ιωαννίνων!!!
Το Χριστουγιεννιάτικο χωριό, Αστερούπολη Ιωαννίνων, με τα εντυπωσιακά θέματα –θεάματα και το πλήθος πρωτοποριακών εκδηλώσεων προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες δίνοντας του την πρωτιά σε επισκεψιμότητα !

Τελευταία Νέα