Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Πρώτη Σε Επισκεψιμότητα Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αστερούπολη Ιωαννίνων!!!

Πρώτη σε επισκεψιμότητα το Χριστουγεννιάτικο χωριό   Αστερούπολη Ιωαννίνων!!!
Το Χριστουγιεννιάτικο χωριό, Αστερούπολη Ιωαννίνων, με τα εντυπωσιακά θέματα –θεάματα και το πλήθος πρωτοποριακών εκδηλώσεων προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες δίνοντας του την πρωτιά σε επισκεψιμότητα !

Το  όμορφο Χριστουγιεννιάτικο περιβάλλον και η χαρούμενη διάθεση όλων των συντελεστών της καθώς και η πολύ καλή συνεργασία  των τοπικών  φορέων  ανέδειξαν  την πόλη  των Ιωαννίνων στο μεγαλύτερο χειμερινό τουριστικό  προορισμό.
Η Αστερούπολη Ιωαννίνων έβαλε την όμορφη πινελιά της διοργανώνοντας την  επίσημη έναρξη της Χριστουγιεννιάτικης περιόδου της πόλης των Ιωαννίνων την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 και για δεύτερη συνεχή χρονιά  την Χριστουγιεννιάτικη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.
Η Αστερούπολη Ιωαννίνων έχοντας κατοχυρώσει Ευρωπαΐκό κοινοτικό-εμπορικό σήμα θα φιλοξενήσει τουριστικούς πράκτορες από ευρωπαΐκές χώρες προκειμένου να ζήσουν από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του Χριστουγιεννιάτικου χωριού και τις ομορφιές της  ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων, με βασικό στόχο την προσέλκυση  ξένων επισκεπτών.
Οι επισκέπτες της Αστερούπολης Ιωαννίνων κατά την Χριστουγιεννιάτικη περίοδο θα βιώσουν εξαιρετικές στιγμές και θα διασκεδάσουν με το πλήθος εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για μικρούς και μεγάλους.
Η Αστερούπολη Ιωαννίνων είναι το μοναδικό Χριστουγιεννιάτικο χωριό που μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος επισκεπτών και σε εσωτερικούς χώρους καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες.
Το Αερόστατο και το Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας της Δ.Ε.Θ είναι τα βασικότερα θέματα-θεάματα της Αστερούπολης Ιωαννινών για τα 2016-17.
Τα φετινά Χριστούγεννα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα