Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!

Προσοχή θα πέσει πολύ χιόνι από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι της Πέμπτης ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο !!
Χιονοπτώσεις φαίνεται να βλέπουν τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης η Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, η Αλεξανδρούπολης, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, οι Σέρρες, η Καβάλα, η Δράμα, η Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, ο Πολύγυρος, η Έδεσσα, η Βέροια, η Κατερίνη, η Φλώρινα, η Καστοριά, η Κοζάνη, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Τεράστιες αλλαγές στα ΠΡΟΣΤΙΜΑ για παραβάσεις του ΚΟΚ – Δείτε παραδείγματα!

Θέμα ημερών είναι η υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης με το υπουργείο Μεταφορών για τη μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά 50%, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Βέλγιο για τα νεογνά της Ηπείρου

Η οργάνωση «Πάνος & Χρυσηίδα – Βοήθεια στα παιδιά», το «Λύκειο των Ελληνίδων Βρυξελλών», ο «Πολυχώρος Περίπλους» και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βελγίου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα νεογνά των Ιωαννίνων. Στόχος αυτής της δημιουργικής σύμπραξης είναι η συγκέντρωση 16.000 ευρώ για την αγορά ενός ρινικού αναπνευστήρα (nCPAP) νεογνών και βρεφών , ο οποίος θα διατεθεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Σεισμική δόνηση 3,5 ρίχτερ στην Ηγουμενίτσα

Σεισμική δόνηση  έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή της Ηγουμενίτσας.Σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε στις 12.25 και είχε μέγεθος 3,5 Ρίχτερ.Το επίκεντρό του εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της...
Ηγουμενίτσας, κοντά στο χωριό Μαζαρακιά και με το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

Πρόωρες εκλογές: Αποκάλυψαν την ημερομηνία που θα στηθούν κάλπες στην Ελλάδα το 2017!

Η περίοδος πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα πλησιάζει και πάλι στο τέλος της, διαπιστώνει νέα μελέτη της Eurasia, έπειτα από τις εντάσεις που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις της Αθήνας με τους πιστωτές.
Παρόλα αυτά, το think tank εξηγεί ότι το πραγματικό ζήτημα σε αυτό το επεισόδιο δεν είναι καθόλου ο «μποναμάς» του Αλέξη Τσίπρα, όσο η άλυτη διαμάχη μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

Τώρα ΧΛΩΜΙΑΣΕ ο Καρέλιας | Δεν το ΧΩΡΑΕΙ ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ που πήγαν και του έκαναν…

Τώρα ΧΛΩΜΙΑΣΕ ο Καρέλιας | Δεν το ΧΩΡΑΕΙ ανθρώπινος νους ΑΥΤΟ που πήγαν και του έκαναν…

Κανείς επιχειρηματίας δεν πρόκειται να…

ΗΠΕΙΡΟΣ Επιδείνωση των φαινομένων την Τετάρτη- Βροχές, καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Βαρομετρικό χαμηλό στην νότια Ιταλία κινείται προς τα βορειοανατολικά επηρεάζοντας την Τετάρτη, 18.1.2017, την περιοχή μας, προκαλώντας έντονες βροχές και καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν και  ισχυροί νοτιάδες έως 5 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 6 μποφόρ. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου, ενώ ενδέχεται χιονόνερο ή χιόνι να πέσει και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές των νομών

Απίστευτο: Ποιοι εργαζόμενοι θα δεχθούν αυξήσεις έως 13% στον μισθό τους

Ποιοι εργαζόμενοι θα δεχθούν αυξήσεις στους μισθούς τους;

Αυξήσεις έως 4% στις καθαρές αποδοχές τους θα δουν οι εργαζόμενοι σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΣΑΠ άμεσα.

Σύμφωνα με την απόφαση την οποία υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος, επέρχεται μείωση έως 4% στις εισφορές που καταβάλλουν εργαζόμενοι και εργοδότες για τον

Τελευταία Νέα