Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !!

Προσοχή θα πέσει πολύ χιόνι από τα ξημερώματα ως το μεσημέρι της Πέμπτης ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο !!
Χιονοπτώσεις φαίνεται να βλέπουν τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης η Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, η Αλεξανδρούπολης, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, οι Σέρρες, η Καβάλα, η Δράμα, η Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, ο Πολύγυρος, η Έδεσσα, η Βέροια, η Κατερίνη, η Φλώρινα, η Καστοριά, η Κοζάνη, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.

Η ποσότητα χιονιού που προβλέπουν τα μοντέλα τις τελευταίες ώρες από το πρωί ως το μεσημέρι της Πέμπτης, είναι για ως και μισό μέτρο χιόνι ίσως και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας. Το ψύχος δεν θα είναι έντονο, αλλά οι θερμοκρασίες θα είναι αυτές που παράλληλα με ένταση των φαινομένων που θα είναι ακραία, θα δώσουν αυτόν τον ισχυρό χιονιά.
Προσοχή μεγάλη το πρωί της Πέμπτης στους νομούς Έβρου, Ξάνθης, Ροδόπης, Δράμας, Καβάλας, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Τρικάλων και Καρδίτσας καθώς το χιόνι δεν αποκλείεται να φτάσει τους 15-35 πόντους. Υποψήφια αν και οριακά για πολύ χιόνι, είναι και η πόλη της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα