Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Έτσι Θα Ξεπαγώσετε Το Παρμπρίζ Σας Σε Μόλις 1 Δευτερόλεπτο Με Αυτό Το Πανέξυπνο Κόλπο!

Μαζί με το κρύο, υπάρχει μια σειρά από ειδικές προκλήσεις που φέρνει ο χειμώνα μαζί του και όλοι πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Ξηρό δέρμα, σκασμένα χείλη, βουλωμένη μύτη, σκοτάδι από τις 16:00, καταιγίδες και ο κατάλογος συνεχίζεται…

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα μακράν, είναι η εκκαθάριση πεζόδρομων και δρόμων από το χιόνι και τον πάγο. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα, γιατί δεν μπορείτε να οδηγήσετε με ένα παγωμένο παρμπρίζ. Όχι μόνο είναι παράνομο, είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνο.

Που θα χιονίσει τελικά το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο ??


Τη Πέμπτη χιονοπτώσεις θα κατηφορίσουν γρήγορα ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, δίνοντας κατά διαστήματα αξιόλογες χιονοπτώσεις, μέσα την ημέρα όμως τα φαινόμενα γρήγορα θα κινηθούν κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και θα εξασθενήσουν από τη Θράκη. Κρύο θα επικρατεί μόνο στην βόρεια Ελλάδα ως το ύψος της Πιερίας ενώ από εκεί και νοτιότερα θα υπάρξει μία μικρή πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας.
Μέσα στην Παρασκευή θα χιονίσει και πάλι σε παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας εξαιτίας των αρκετά χαμηλών θερμοκρασιών, ενώ στην Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, φαίνεται να χιονίζει αρχικά πάνω από τα 500-600 μέτρα, γρήγορα

Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Άλλη μια Ευκαιρία»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμένεται να κάνει πάταγο το νέο τραγούδι «Άλλη μια Ευκαιρία», σε μουσική και στίχους Παντελή Παντελίδη.

Μουσική / Στίχοι : Παντελής Παντελίδης
Ευχαριστούμε τον Κωνσταντίνο Ρήγο για την παραχώρηση των πλάνων του Παντελή Παντελίδη

Στίχοι:

Χιονισμένο ναυάγιο,
Ζει το φιλί από το κύμα σου
Που πρόχειρα με ξέρασε,
Μα αν θες προσπέρασε
Τη μυρωδιά μου απ’ το αλκοόλ και

Τα Γεγονότα Του 2016 Που Συζητήθηκαν Όσο Κανένα Στο Facebook

Τα πιο δημοφιλή θέματα του 2016 που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν όσο κανένα στο Facebook ανακοίνωσε το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο.

Στο πλαίσιο της ετήσιας ανασκόπησης «2016 Year in Review», το Facebook παρουσιάζει τα θέματα που κυριάρχησαν σε παγκόσμιο επίπεδο:

Αμερικανικές προεδρικές εκλογές
Πολιτικά γεγονότα στη Βραζιλία
Το Pokemon Go
Κίνημα «Black Lives Matter» (το

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 12 άστεγοι που ειχαν βρει καταφύγιο σε νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη
Μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο είχαν βρει καταφύγιο 12 άστεγοι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελίες για δημιουργία εστιών μόλυνσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε ειδική επιχείρηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 12 άτομα τα οποία, παρά τις συστάσεις να μετακινηθούν σε δομές φιλοξενίας, εξακολουθούσαν να μένουν μέσα σε χώρους του νοσοκομείου. Είχαν μάλιστα καταλάβει χώρο του υπογείου και είχαν μετακινήσει νοσοκομειακό υλικό, διαταράσσοντας την εύρυθμη λειτουργία του Ιπποκρατείου.

Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Από την Κυριακή, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Κυριακή, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, τα καταστήματα, αυτή την Κυριακή θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 και μισή το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 και μισή το μεσημέρι.

ΑΡΤΑ-Από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου το «Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων»

Με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα και με αερόστατο και τρενάκι


 Τις πύλες του ανοίγει την Παρασκευή στις 18:30 το «Παραμυθένιο Κάστρο», το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων στο Κάστρο της Άρτας. Φέτος, η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου με την είσοδο να είναι εντελώς δωρεάν, ενώ οι επισκέπτες, που αναμένεται να έρθουν όχι μόνο από την Άρτα, αλλά από την Ήπειρο και από πολλές περιοχές της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο κόσμο μέσα στο Κάστρο της Άρτας, να συμμετάσχουν στις καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, να κάνουν βόλτες με το τραινάκι του Κάστρου, να μπουν στο Αερόστατο που φέτος θα υπάρχει στην...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έσπρωξε ανυποψίαστη γυναίκα από τις σκάλες!

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη - Το βίντεο της επίθεσης στην ανυποψίαστη γυναίκα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που συνδέεται με την τρομακτική επίθεση που έγινε στο μετρό του Βερολίνου, σπρώχνοντας μία ανυποψίαστη γυναίκα από τα σκαλιά. Το περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.

Τελευταία Νέα