Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Από την Κυριακή, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Σε ισχύ τίθεται από την ερχόμενη Κυριακή, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, τα καταστήματα, αυτή την Κυριακή θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 και μισή το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 και μισή το μεσημέρι.


Την Κυριακή ανήμερα των Χριστουγέννων και την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, δε θα ανεβάσουν ρολά.

Από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα λειτουργούν καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 και μισή το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 και μισή το μεσημέρι.

Την Κυριακή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά. Όπως ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος, από τις 3 Ιανουαρίου, επανέρχεται το κανονικό ωράριο.
Και νέο Δ.Σ.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Νοέμβρη, για την ανάδειξη των αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύνθεση των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος – Αθηνά Σπύρου, Αντιπρόεδρος – Αλέξανδρος Καζάζης, Γ. Γραμματέας – Σεβαστή Μητσιμάρη, Ταμίας – Διονύσης Φίλης και μέλη: Κώστας Καρβούνης, Χρήστος Γκάρος, Γιώργος Πραμαντιώτης, Ευαγγελία Γκιζά και Δήμητρα Ζαχαριάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα