Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έσπρωξε ανυποψίαστη γυναίκα από τις σκάλες!

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη - Το βίντεο της επίθεσης στην ανυποψίαστη γυναίκα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη που συνδέεται με την τρομακτική επίθεση που έγινε στο μετρό του Βερολίνου, σπρώχνοντας μία ανυποψίαστη γυναίκα από τα σκαλιά. Το περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.


Στις εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα η γυναίκα, που βρίσκεται τουλάχιστον οκτώ σκαλοπάτια πριν το τέλος της σκάλας, και πίσω της ο δράστης που σηκώνει το αριστερό του πόδι την κλωτσά δυνατά στην πλάτη στέλνοντας την αρκετά μέτρα μακριά. Η άτυχη γυναίκα προσγειώνεται απότομα με το κεφάλι στην σκληρή επιφάνεια ενώ ο άντρας, που συνοδευόταν από τρεις φίλους, γυρνά πίσω και φεύγει.

Σήμερα, η αστυνομία ανακρίνει έναν ύποπτο που εμπλέκεται στο περιστατικό, με τις αστυνομικές έρευνες να διευκολύνονται σημαντικά από τον σωματοφύλακα Michael Kuehr. O 54χρονός άντρας που έχει δουλέψει στην ασφάλεια πολλών διάσημων, όπως η Lady Gaga και η Charlize Theron, προσέφερε αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ σε όποιον θα έδινε πληροφορίες για τον δράστη και τους τρεις συνεργούς του.  Σοκαρισμένος από την επίθεση αυτή, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι «παραλίγο να κάνει  εμετό βλέποντας την λεπτή φιγούρα της γυναίκας να πέφτει από την πλακόστρωτη σκάλα»

Εξηγώντας πως πήρε τη απόφαση να προσφέρει την χρηματική αμοιβή δηλώνει:
«είμαι κάθετα αντίθετος με την αυτοδικία, υπάρχουν νόμοι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως υποστηρικτή της αστυνομίας»,  ενώ ενθαρρύνει   όσους έχουν πληροφορίες ή στοιχεία για το εν λόγω συμβάν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή να του στείλουν e-mail.

«Έχω λάβει χρήσιμα σημειώματα τα οποία και έχω παραδώσει  στην Αστυνομία», δήλωσε ο 54χρονος.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος  σωματοφύλακας δεν είναι ο μοναδικός που προσφέρει αμοιβή. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κάποιος επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να δώσει 10.000 ευρώ προκειμένου να λυθεί η υπόθεση.

Μάλιστα  διευκρινίζει ότι: «Τα μισά χρήματα θα πάνε στο άνθρωπο που θα μας οδηγήσει στην σύλληψη και τα άλλα 5.000 στην κοπέλα με σκοπό να πάει διακοπές για να αναρρώσει από τον πόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα