Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννενα: Απαγόρευση Στάθμευσης Την Κυριακή Επί Της Μπιζανίου

Από το Δήμο Ιωαννιτών βρίσκονται σε εξέλιξη  εργασίες κλαδεμάτων σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Έτσι γνωστοποιείται ότι ισχύει  απαγόρευση στάσης, στάθμευσης και κίνησης όλων των οχημάτων πλην των αστικών συγκοινωνιών την Κυριακή 5/02/2017

επί της οδού Μπιζανίου από (διασταύρωση Τσιρογιάννη -Θεοδωρίδη και Εισαγγελέως Σπύρου) μέχρι την οδό Θαρύπα και από ώρα 8:00π.μ. έως το πέρας των εργασιών, διότι θα γίνουν τμηματικά εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων.

ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΑΜΠ και ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΚΡΟΥΣ;;;

O Πούτιν μέσα σε μια δεκαετία έχτισε και ξανασήκωσε σιγά και σταθερά την Ρωσία στα πόδια της.

Κατόπιν την κατέστησε και πάλι μια κολοσσιαία βιομηχανία και συσπείρωσε το 65% των Ρώσων γύρω του! Ολα αυτά τα χρόνια, η Διεθνής μαφία της τραπεζοκρατίας σε ΕΕ και ΗΠΑ τον θέλουν νεκρό και κάνουν το παν για να το δείξουν!

Η Τραπεζοκρατία, παρέα με κίναιδους καλλιτέχνες έχει δημιουργήσει μια τεράστια οικονομική φούσκα στη Δύση και για να διατηρηθεί στην εξουσία χρειάζονταν έναν εκπρόσωπο της, μια μαριονέτα στην Εξουσία!

Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό στην Εγνατία

Νταλίκα η οποία κινούταν στην Εγνατία, στο ρεύμα καθόδου προς την Ηγουμενίτσα, εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο γκρεμό στο ύψος του τούνελ της Κρυσταλοπηγής, κοντά στην Παραμυθιά.

Φοιτήτρια καταγγέλλει ξυλοδαρμό από λέκτορα -Την βρήκαν ημιλιπόθυμη και γεμάτη αίματα

Πρωτόγνωρο συμβάν, με ξυλοδαρμό φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, σημειώθηκε σε χώρο του Πανεπιστημίου την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Κατηγορούσε για την κατάστασή της 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ pas giannina-panathinaikos live streaming

19:30  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

pas giannina-panathinaikos  live streaming

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα πατώντας τα ακόλουθα  links

Η νοσοκόμα που είναι αλλεργική στο σεξ

Αυτή είναι η περίεργη ιστορία της

Μια νοσοκόμα με σοβαρή αλλεργία στην άσκηση κινδυνεύει να πεθάνει κάθε φορά που έρχεται σε έντονη ερωτική επαφή με τον σύζυγό της.

Τελευταία Νέα