Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΑΜΠ και ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΚΡΟΥΣ;;;

O Πούτιν μέσα σε μια δεκαετία έχτισε και ξανασήκωσε σιγά και σταθερά την Ρωσία στα πόδια της.

Κατόπιν την κατέστησε και πάλι μια κολοσσιαία βιομηχανία και συσπείρωσε το 65% των Ρώσων γύρω του! Ολα αυτά τα χρόνια, η Διεθνής μαφία της τραπεζοκρατίας σε ΕΕ και ΗΠΑ τον θέλουν νεκρό και κάνουν το παν για να το δείξουν!

Η Τραπεζοκρατία, παρέα με κίναιδους καλλιτέχνες έχει δημιουργήσει μια τεράστια οικονομική φούσκα στη Δύση και για να διατηρηθεί στην εξουσία χρειάζονταν έναν εκπρόσωπο της, μια μαριονέτα στην Εξουσία!
Μαριονέτα ανώτερης του Χουσείν Ομπάμα για να επιβάλει τον Πανισλαμισμό στις Δυτικές κοινωνίες ως σκιάχτρο το οποίο καταδιώκει όσους αντιστέκονται στα σχέδιά της! Κύριοι χρηματοδότες της Χίλαρυ ήταν οι τράπεζες των Αμερικανών (Goldman Sachs, JP Morgan), οι οίκοι αξιολόγησης (S&P, Moody’s) καθώς και η γνωστή DeutcheBank και κυρίως οι δύο Γερμανικές Τράπεζες με έδρα το Λονδίνο, που κατέστρεψαν την Ελλάδα!!

Ολοι αυτοί με πολιορκητικό κριό συγκεκριμένες ΜΚΟ επιβάλουν την διεστραμμένη βούληση τους, με νόμους που προωθούν οι μαριονέτες τους όπως ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, ο Μπους, οι Κλίντον, ο Κάμερον, ο Μπλαίρ, ο Ερντογάν, ο Σείχης του Κατάρ, της Σ.Αραβίας και διάφοροι αιμοσταγείς ζάμπλουτοι πολιτικοί!
Ο Πούτιν απέναντι σε όλο αυτό το συνονθύλευμα τα κατάφερε άριστα και όπου τον βρήκαν μπροστά τους , τους κατατρόπωσε. Οπως κατατρόπωσε το ΔΝΤ και τον ίδιο τον Πωλ Τόμσεν τον οποίο και έδιωξε με τις κλωτσιές από την Ρωσία!

Οι πολίτες στην Αμερική αναζήτησαν έναν αντίστοιχο Πούτιν και τον εντόπισαν στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ! Ενας καθόλα συστημικός επιχειρηματίας, που όμως μισεί θανάσιμα το τραπεζικό σύστημα αυτό γιατί τον «βυζαίνει»! Ο Τραμπ, σχεδόν εδώ και δέκα χρόνια ξέθαψε και αναβίωσε το πάλαι ποτέ αντίπαλο δέος της Νέας Τάξης. Με συγκεκριμένες κινήσεις ξέθαψε και συσπείρωσε την «Παλαιά Τάξη πραγμάτων», αυτούς που συχνά ονομάζω ως η «Βιομηχανία του Χάλυβα»!
Παράλληλα, η ομάδα του Τραμπ μεγάλωσε το κίνημα του Βrexit και ανέδειξε νέους πολιτικούς και νέες πολιτικές στη Γηραιά Αλβιόνα!

Στους επόμενους μήνες θα δείτε να αναβιώνουν παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις μέσα στην ίδια την Γερμανία και θα αμφισβητηθεί η παντοκρατορία των νεοναζιστών της Μέρκελ! Ενώ θα εκτοξευθεί πολύ ψηλά η Μαρί Λεπέν στην Γαλλία. Θα ηρωποιηθεί ο Βίκτωρ Ορμπαν της Ουγγαρίας και θα ενδυναμώσει η ακροδεξιά στην Αυστρία.

Ολοι αυτοί σύντομα θα συναντηθούν φανερά και θα αποτελέσουν το «αντίπαλον δέος» της πανίσχυρης μέχρι το καλοκαίρι του 2016, «Νέας Τάξης»!

Οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια χρηματοδοτούμενη επένδυση της Νέας Τάξης, προκειμένου να καμφθεί ο Τραμπ και να σταθεί πλάι τους αντί απέναντί τους!
Αν ο Τραμπ καταφέρει να κάνει ένα καινούριο παγκόσμιο δίπολο μαζί με τον Πούτιν και τους λοιπούς ηγέτες που σας προανέφερα, τότε μέχρι το 2019, η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα διαλυθεί και οι τραπεζίτες θα χάσουν τις υπερεξουσίες τους! Ο Τραμπ σε όλο αυτό το διάστημα έχει να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο μηχανισμό δολοφονίας προέδρων ο οποίος έχει ήδη ενεργοποιηθεί!

Σε όλο αυτό το παιχνίδι, η Ελλάδα δυστυχώς θα είναι με τους ηττημένους! Με τη Νέα Τάξη της Μέρκελ και του Σόιμπλε!

Βλέποντας λοιπόν στο μέλλον, κρίνω ότι αν και πολύ δύσκολα, η «Βιομηχανία του Χάλυβα», θα επιβληθεί της «Νέας Τάξης» και θα πραγματοποιηθεί μια νέα Γιάλτα.

Κι ενώ στην πρώτη ήμασταν ευνοημένοι και με τους νικητές, δυστυχώς στην επόμενη θα είμαστε με τους ηττημένους! Ο δικτάτορας Μεταξάς, αν και Γερμανόφιλος, είχε προδεί το 1940, ποιος θα νικήσει και την τελευταία στιγμή μεταπήδησε στρατόπεδο κι έμεινε στην Ιστορία!
Τούτοι εδώ που μας Κυβερνάνε, να είστε σίγουροι, ότι θα πουλήσουν ακόμα και τη μάνα τους αλλά δεν θα αλλάξουν συμπεριφορά και στρατόπεδο!

Εκτός κι αν, αληθεύει, ότι ο επόμενος ιστορικός ηγέτης της Ελλάδος, ήδη προετοιμάζεται και θα εμφανιστεί σχεδόν από το πουθενά!

Προσωπικά δεν το πιστεύω! Η Ελλάδα, με τα κόμματα εξουσίας σε όλη την μπάντα των FM της … πολιτικής, θα σταθούν πλάι στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και θα υπογράψουν την θανατική μας καταδίκη στην μεγάλη ανατροπή που έρχεται στον Πλανήτη!
Εύχομαι να κάνω λάθος!
Ο καιρός θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα