Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Φωτογραφίες του Έλληνα οδηγού που σκότωσε τρεις με το αυτοκίνητό του στη Μελβούρνη (βίντεο)

Ελληνικής καταγωγής είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί. Οπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα παιδάκι. Και οι τρεις χτυπήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της οδού Bourke και δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Διαμαρτυρίες κατοίκων της Ανατολής Ιωαννίνων,για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Ανάστατοι  βρίσκονται γονείς μαθητών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου της Ανατολής όπως και κάτοικοι της περιοχής, μετά την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας 
Οι κάτοικοι εκφράζουν  ζητούν την άμεση απομάκρυνση της κεραίας
Σήμερα Παρασκευή, απέκλεισαν μαζί με τους μαθητές την οδό Ιωαννίνων, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από την οικοδομή που γίνεται η τοποθέτηση  της κεραίας...

«ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» την Ελλάδα; – Χάθηκαν οι περιουσίες ΟΛΩΝ και…

Την «ωμή» πραγματικότητα αντικατοπτρίζει το…
εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο του ΣΕΒ, σύμφωνα με το οποίο οι Έλληνες μέσα στην κρίση έχουν χάσει περιουσίες ίσες με ένα ΑΕΠ.
Ειδικότερα, η καθαρή περιουσία των Ελλήνων πολιτών, χωρίς τα δάνεια, ανέρχεται στα 856 δισ. ευρώ, έναντι 1.023 δισ. ευρώ το 2009, όταν η καθαρή περιούσια ανά ενήλικα είχε αυξηθεί στα 114 χιλ. ευρώ, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη που η μέση περιουσία ενός ενήλικα ήταν  93 χιλ., κάτω από τον μέσο όρο των Ελλήνων.

Έφτιαξε Μόνος Του Αλυσίδες Για Το Μηχανάκι

Να που ο χιονιάς δεν έφερε μόνο προβλήματα αλλά και πρωτότυπες και πρακτικές ιδέες. Ένας 42χρονος ντελιβεράς στη Λάρισα έκανε πράξη κάτι που μπορεί και άλλοι να το είχαν σκεφτεί νωρίτερα αλλά δεν το επιχείρησαν. Χρησιμοποίησε κάποιες τεχνικές γνώσεις με μοναδικό στόχο να μην χάσει ούτε ένα μεροκάματο λόγω των σπάνιων και έντονων καιρικών συνθηκών.

Με γνώσεις σιδερά κατάφερε να φτιάξει μέσα σε μια ημέρα αντιολισθητικές αλυσίδες για το μηχανάκι του και βγήκε στους δρόμους. Και όχι μόνο βγήκε αλλά δούλεψε κιόλας χωρίς να σταματήσει ούτε μια ημέρα. Άλλωστε γι’ αυτό τις έφτιαξε.

Τελευταία Νέα