Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη στη Λακωνία

Την οργή των κατοίκων της κοινωνίας της Γλυκόβρυσης στη Λακωνία έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού απο έναν 26χρονο Πακιστανό σε αυλή σχολείου στις 18:20 το απόγευμα της Κυριακής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάτη με αγγελία ΜΑΪΜΟΥ στην Άρτα! Έδωσε λεφτά για χωράφι που δεν υπάρχει


Θύμα απάτης έπεσε μια 31χρονη από την Άρτα, η οποία διάβασε μια αγγελία σε τοπική εφημερίδα για την πώληση ενός χωραφιού, έδωσε χρήματα, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι χωράφι δεν υπήρχε.

Στο ΣτΕ προσέφυγε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που ζητά να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η υπουργική απόφαση που παρέχει τη δυνατότητα αντί της αυτοπρόσωπης εμφάνισης των μεμονωμένων κυνηγών οι οποίοι δεν ανήκουν σε αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους, να καταθέτουν δικηγόροι τα αναγκαία δικαιολογητικά για τη λήψη των αδειών κυνηγιού.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!


Μεγάλη κακοκαιρία ετοιμάζεται στη Μεσόγειο και την Ρωσία, με ''στόχο'' τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.
Η περιοχή μας τις επόμενες περίπου 15-20 μέρες, θα μπει σε τροχιά κακοκαιρίας και θα δέχεται το ένα βαρομετρικό χαμηλό πίσω από το άλλο.
Αρχικά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και μετά, ο καιρός θα επιδεινωθεί με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις που

Τελευταία Νέα