Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Economist: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που η Ελλάδα θα οδηγηθεί στις κάλπες

Η Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών μιας νέας εκλογικής διαδικασίας; Σύμφωνα με άρθρο του Economist, ναι, μία απάντηση που προκύπτει βάσει τριών πολύ συγκεκριμένων λόγων, οι οποίοι αποτελούν «δείκτη» πολιτικής αναταραχής σε κάθε περίπτωση.

Όπως αναφέρεται σχετικά στο άρθρο, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, με την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης και των νέων απαιτήσεων που προβάλουν οι δανειστές, σε συνδυασμό με τις πιέσεις που δέχονται πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τόσο από τις ακροδεξιές επιρροές, όσο και από πολλά κινήματα ευρωσκεπτικιστών, που αυξάνουν τις δυνάμεις τους, συνθέτουν ένα εκρηκτικό για την Ελλάδα μείγμα, καθώς όσα ζητά ως αντάλλαγμα η ελληνική κυβέρνηση, περνά μέσα από την έγκριση των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων.

Συναγερμός στις τράπεζες: Νέος κίνδυνος για καταθέσεις, ποιους αφορούν

Ποιες καταθέσεις φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο;

Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος στήριξης απειλεί να θέσει σε κίνδυνο τα προγράμματα αναδιάρθρωσης των ελληνικών τραπεζών, αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s σε εβδομαδιαία έκθεσή του (Credit Outlook).
«Η συνεχιζόμενη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι αρνητική για την

Ο Τσαβούσογλου καλεί τον Καμμένο να «βάλει μυαλό» και απειλεί με «ανεπανόρθωτο χτύπημα»

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Αθήνας με την Αγκυρα καθώς οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα Hurriyet κάλεσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο να «συνετιστεί» και να «μαζέψει το μυαλό στο κεφάλι του».

Μάλιστα προχώρησε παραπέρα και απείλησε με «ανεπανόρθωτο ατύχημα» στο Αιγαίο. Σε εμπρηστική συνέντευξή του στη Hurriyet στη σκιά της ρίψης στεφάνου στα Ίμια από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, την οποία ακολούθησε ρεκόρ παραβιάσεων και υπερπτήσεων στα ελληνικά ύδατα ανέφερε: «Θεός φυλάξοι, μπορεί να υπάρξει ανεπανόρθωτο ατύχημα λόγω της συμπεριφοράς αυτής».

Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη γη; (βίντεο)

Είναι μια παλιά ερώτηση που μας αρέσει να κάνουμε γιατί όλοι έχουμε εμμονή με τη δική μας θνησιμότητα και το μέλλον του κόσμου: Τι θα συνέβαινε αν οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη Γη;   Δεν θα εξετάσουμε το πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά το τι θα συμβεί σ’ ότι μείνει πίσω χωρίς πλέον την ανθρώπινη παρέμβαση.   Λίγες ώρες μετά τον άνθρωπο εξαφανίζονται, τα περισσότερα τα φώτα σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν επειδή οι

Tο «ραντεβού» για τις κόντρες στη Βάρκιζα με τα 4.000 like στο Facebook -

Περίπου 4.000 άτομα είχαν δηλώσει σε δύο προφίλ του Facebook με τις ονομασίες Ribas by night και Ribas By Night Meet1, ότι θα παραβρεθούν ως θεατές ή συμμετέχοντες, στο διαδικτυακό κάλεσμα για τις κόντρες θανάτου έξω από το κέντρο της παραλιακής με το έπαθλο να φθάνει έως και τις 5.000 ευρώ σε κάθε κατηγορία οχήματος.

Μέσα από αυτά τα προφίλ έγινε η διαφήμιση του «car meet», παίρνοντας χιλιάδες like από οπαδούς της γρήγορης οδήγησης και λάτρεις της παρακολούθησης αυτοσχέδιων αγώνων. Οι διαχειριστές εμφανίζονται να οργανώνουν τις κόντρες και να δίνουν συμβουλές στους προσκεκλημένους. Βασικό σύνθημά τους: «Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται».

Τελευταία Νέα