Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Στα μπλόκα οι αγρότες από τις 23 Ιανουαρίου

Το βλέμμα στραμμένο στα μπλόκα έχουν οι αγρότες, καθώς προσανατολίζονται να κλείσουν τους δρόμους στις 23 Ιανουαρίου. Οι αγρότες όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στη Λάρισα, με πάνω από 100 αντιπροσώπους Συλλόγων και επιτροπών αγώνα, πραγματοποίησαν ευρεία σύσκεψη μετά από κάλεσμα της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να σχεδιάσουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Το συνεπές αγροτικό κίνημα θα διαμορφώσει κλίμα, ώστε να υπάρξουν αγώνες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας,

ΡΑΓΔΑΙΑ ΧΙΟΝΟΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ !!

Με κρύο καιρό, συννεφιά, βροχές στα νότια και κεντρικά και λίγα χιονάκια στην βόρεια χώρα, φαίνεται να κυλάει ο καιρός ως και την παραμονή ίσως και ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ προς την Πρωτοχρονιά, αναμένεται σοβαρή ψυχρή εισβολή με ακραία καιρικά φαινόμενα και πιθανές χιονοπτώσεις ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα σε βόρεια και κεντρική χώρα.
Κακοκαιρία με χιόνια σε περιοχές

Ιωάννινα:"Μάγεψαν" Με Τις Μελωδίες Τους Οι Μικροί "Φλογεροπαίχτες" !


Παρά το τσουχτερό κρύο, οι "Φλογεροπαίχτες" ζέσταναν με τις μελωδίες τους  , τους γονείς  και τους δασκάλους του 5ου Δημ.Σχολείου, αλλά και τους περαστικούς  στον πεζόδρομο της Μιχ. Αγγέλου & Γρ. Σακκά , το πρωί του Σαββάτου , κερδίζοντας    το θερμό  χειροκρότημά τους !

Γιάννενα: Πού θα κοπεί το ρεύμα Δευτέρα και Τρίτη

Για  να εκτελεστούν  απαραίτητες  τεχνικές  εργασίες  του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:
- Τη Δευτέρα  19-12-2016:
Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 09:00 πμ στις παρακάτω περιοχές : Κρυφοβό Μάρμαρα Βρυώνη, Πέρδικα, Μελιά, Βουλιάστα, Μουσιωτίτσα, Θεριακήσι, Κοπάνη, Βαριάδες, Πεντόλακος, Αχλαδέα, Γεωργάνοι, Δερβίζιανα, Σμυρτιά, Λίππα, Άρδοση, Μπεστιά, Λιβιάχοβο, Ζωτικό, Σιστρούνι, Ρωμανό, Παλαιοχώρι Μπότσαρη, Αλεποχώρι Μπότσαρη, Χάνι Τερόβου.

Το Παραμυθένιο Χωριό Στην Ηπειρο Κρυμμένο Μέσα Σε Χιλιάδες Στρέμματα Δάσους Που Δεν Έχει Ούτε Έναν Άνεργο !

Μπορεί να είναι ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ηπείρου, οι περισσότεροι όμως το γνωρίζουν για ένα άλλο, μοναδικό χαρακτηριστικό του.. Σε αυτό το χωριό δεν υπάρχει ούτε ένας άνεργος!

Αλλά ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή.

Ιωάννινα:Κυριακή Με Ανοιχτά Μαγαζιά Το Εορταστικό Ωράριο




Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων   για τη  φετινή  περίοδο των γιορτών ,ξεκινά σήμερα
 Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ,με τα καταστήματα   να είναι ανοιχτά  απο τις 11.00 μέχρι τις 16.00.
Οι εμπορικές επιχειρήσεις  λόγω της γιορταστικής περιόδου  θα είναι ανοιχτές  όλες τις ημέρες   πρωί και απόγευμα  ,με μοναδική εξάιρεση το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου.

Τελευταία Νέα