Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΑ ΧΙΟΝΟΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ !!

Με κρύο καιρό, συννεφιά, βροχές στα νότια και κεντρικά και λίγα χιονάκια στην βόρεια χώρα, φαίνεται να κυλάει ο καιρός ως και την παραμονή ίσως και ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ προς την Πρωτοχρονιά, αναμένεται σοβαρή ψυχρή εισβολή με ακραία καιρικά φαινόμενα και πιθανές χιονοπτώσεις ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα σε βόρεια και κεντρική χώρα.
Κακοκαιρία με χιόνια σε περιοχές
της Ηπείρου, της δυτικής, πρόσκαιρα και της κεντρικής Μακεδονίας με χαμηλά υψόμετρα, ενώ από την Θεσσαλία και κάτω θα επικρατήσουν ισχυρές και επικίνδυνες καταιγίδες στην δυτική, νότια και κεντρική Ελλάδα. Υποψηφιότητα για αξιόλογες χιονοπτώσεις δίνει όλη η δυτική Μακεδονία και ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου (400-600 μέτρα και άνω). Τα χιονοδρομικά κέντρα θα είναι γεμάτα 100% από χιόνια για όσους έχετε προγραμματίσει εκδρομή σε αυτά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Κρύο στην βόρεια Ελλάδα με λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας και πιθανό χιονόνερο στα πεδινά και παραθαλάσσια ενώ βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από την Θεσσαλία και νοτιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα