Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΦΡΙΚΗ στο Βόλο! Σκύλος ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ 30χρονο – Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νέα Ιωνία Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ εκλήθησαν να παραλάβουν έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος δέχθηκε επίθεση από σκύλο, κατά πάσα πιθανότητα μεγάλου μεγέθους στην οδό Προύσσης και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.


Μάλιστα η κατάστασή του ήταν τόσο άσχημη που οι γιατροί στο Βόλο αποφάσισαν να γίνει η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου χαροπαλεύει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ταχυδρόμος ο νεαρός άνδρας έχει κατακρεουργηθεί από τις δαγκωματιές του σκύλου που του ξέσκισε ολόκληρα κομμάτια από το πρόσωπο και από άλλα σημεία του σώματός του.


Είναι τόσο σοβαρά τα τραύματά του, που είναι πάρα πολύ δύσκολο, ακόμα και να αναγνωριστεί.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν πώς έγινε το κακό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο σκύλος επιτέθηκε στον 30χρονο μετά από εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης, δεν αποκλείουν όμως ο σκύλος να ήταν αδέσποτος ή να άνηκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να του επιτέθηκε.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν βρήκαν στοιχεία επίθεσης σε δημόσιο χώρο, αλλά πάρα πολύ αίμα του 30χρονου στην αυλή του σπιτιού του κι έξω από αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα