Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ήπειρος: Επιδείνωση του καιρού… Αναμένεται νέο κύμα χιονοπτώσεων

Στον κλοιό της κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί και πάλι η Ήπειρος, μετά την ανάπαυλα των τελευταίων ωρών...
Τα στοιχεία των μετεωρολόγων συγκλίνουν στο γεγονός ότι η περιοχή θα δεχθεί ένα νέο κύμα χιονοπτώσεων, το οποίο δεν θα έχει την ένταση αυτού που πέρασε.
Χιόνια αναμένονται αργά το βράδυ της Κυριακής ή από τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα διαρκέσουν κάποιες ώρες.. Έτσι είναι πολύ πιθανό και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων να δεχθεί και νέα χιονόπτωση.

Σύμφωνα με το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτα προς τη Δευτέρα θα σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων.
Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων γενικά διευθύνσεων ασθενείς και προς το βράδυ μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.
Για τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι στο λεκανοπέδιο και χιόνι σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Για επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή προειδοποιεί και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία για την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας, τοπικά ισχυρές καταιγίδες αλλά και παροδικές χιονοπτώσεις.
epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα