Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι καταστηματάρχες της Καλλάρη ανέλαβαν μόνοι τους να στολίσουν τον δρόμο

"Ευχόμαστε απο καρδιάς στην Δημοτική αρχή, καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος και τους περιμένουμε το καλοκαίρι να μας επιβάλουν πρόστιμα"

Η οδός καλλάρη είναι ένας απο τους πιο επισκέψιμους δρόμους στο ιστορικό κέντρο τόσο για τους Γιαννιώτες όσο και για τους τουρίστες που τις ημέρες των γιορτών αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη μας. Σε ένα δρόμο όπου υπάρχουν 16 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απο τα οποία ο δήμος εισπράτει σχεδόν 20.000 € ετησίως για ενοικίαση κοινόχρηστου χώρου και αδειών μουσικής και άλλα τόσα εμπορικά-κρεοπωλεία, κομμωτήρια, ραφεία, λαικής τέχνης κ.π.λ όπου είτε το θέλει είτε όχι η...

δημοτική αρχή θα φιλοξενήσουν μεγάλο μέρος των επισκεπτών, σε ένα δρόμο λοιπών λιγότερο των 100 μέτρων, δεν υπήρχε καμία μέριμνα για γιορτινό στολισμό, όχι μόνο φέτος αλλα τα τελευταία 10 χρόνια. Ευτυχώς όμως το κενό της Δημοτικής αρχής έρχεται να καλύψει η πρωτοβουλία των καταστηματαρχών της Καλλάρη που ανέλαβαν μόνοι τους το κόστος ( υποχρέωση του Δήμου ) για να στολίσουν τον δρόμο τους δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό τους και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια τους στηρίζουν, Στους πέλατες τους. Ευχόμαστε απο καρδιάς στην Δημοτική αρχή, καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος και τους περιμένουμε το καλοκαίρι να μας επιβάλουν πρόστιμα.

πηγη epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα