Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Θωμάς Μπέγκας ..Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε και έδρασε ο μηχανισμός του Δήμου, το διάστημα των χιονοπτώσεων

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε και έδρασε ο μηχανισμός του Δήμου, το διάστημα των χιονοπτώσεων, εμφανίστηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας!!!

Ο Δήμαρχος, εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για λαϊκισμό όσους είδαν ολιγωρία στην αντίδραση και την κινητοποίηση του μηχανισμού, αγνοώντας προφανώς το πλήθος των διαμαρτυριών που έφταναν από κάθε γωνιά του Δήμου.


«Ο Δήμος ήταν έτοιμος, είχε σχέδιο και μέσα σε 48 ώρες είχε επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία» ανέφερε ο Δήμαρχος και για να τεκμηριώσει την άποψή του επικαλέστηκε την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων, την πρόνοια για χώρους όπου μπορούσαν να φιλοξενηθούν άστεγοι, την κινητοποίηση του εργοταξίου και την ετοιμότητα της ΔΕΥΑΙ!!!

Αφού έκανε εκτενή απολογισμό της δράσης κατά τις ημέρες της χιονόπτωσης, κατέληξε σημειώνοντας πως «ούτε στο πιο συγκροτημένο κράτος του κόσμου, δεν μπορεί να μηδενίσει το χρόνο αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας σε τέτοιες συνθήκες».

Εν κατακλείδι υποστήριξε ότι σε 48 ώρες όλα λειτουργούσαν ρολόι... Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δημήτρης Νάστος, στο Δήμο δούλεψαν συνολικά 51 μηχανήματα και καταναλώθηκαν 250 τόνοι αλατιού!

Οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης άσκησαν κριτική στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η δημοτική αρχή και αυτό που σημείωσαν ήταν ότι ευτυχώς έβρεξε νωρίς, ενώ αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι σημείωσαν ότι η δημοτική αρχή οφείλει μια συγνώμη στους πολίτες!

epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα