Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Γιάννενα: Ποιος και γιατί κόβει δέντρα στο «Γιαννιώτικο Σαλόνι»;

Σα να μην έφτανε η φθορά και οι ζημιές που έχουν υποστεί οι κτιριακές εγκαταστάσεις στο «Γιαννιώτικο Σαλόνι» εξαιτίας της εγκατάλειψης, τελευταία έκπληκτοι πολίτες και περίοικοι βλέπουν να αποψιλώνονται από δέντρα και τμήματα του Πάρκου Πυρσινέλλα.
Πολλοί λοιπόν αναρωτιούνται ποιος κόβει δέντρα, τα οποία μάλιστα φαίνονται υγιή και για ποιο λόγο.
Πιθανώς να είναι το Δασαρχείο, το οποίο καλό θα ήταν να ενημερώσει τους πολίτες για τους λόγους που αποφάσισε να προχωρήσει σε τέτοιας έκτασης αποψίλωση μέσα στο Πάρκο, το οποίο αποτελεί
πνεύμονα πρασίνου για το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.
Οι «Σκεπτόμενοι Πολίτες»
Χαρακτηριστική των αντιδράσεων που προκαλεί η αποψίλωση τμημάτων του δάσους στο Πάρκο Πυρσινέλλα, το οποίο αποτελείται κυρίως από πεύκα, είναι ανάρτηση από τους «Σκεπτόμενους Πολίτες» που ζητούν εξηγήσεις για το γεγονός. Ιδού τι αναφέρουν σ’ αυτήν:
«Τι γίνεται με το ‘Γιαννιώτικο Σαλόνι’;
Εκτός της εντός του κτιρίου καταστροφής όλο και πιο πολλά δέντρα πέφτουν θύματα των αλυσοπρίονων τελευταία. Ποιοι τα κόβουν και γιατί;  Είναι το Δασαρχείο; Είναι κάποιοι άλλοι;
Πάντως τα δέντρα, αν κρίνει κανείς από τον κορμό τους, φαίνονται υγιή και ήταν από εκείνα που έδιναν πλούσια σκιά.
Όλη η είσοδος από τη μεριά της Eθνικής Oδού, δίπλα στο στρατόπεδο του Βελισσαρίου, έχει αλλάξει εντελώς όψη. Δέντρα κομμένα, κλαδιά πεταμένα και αφημένα, δρόμοι σκαμμένοι, αποψίλωση μεγάλων εκτάσεων».
proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα