Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα ανοίγει και επίσημα η «Αστερούπολη» ΜΕΓΑΛΟ ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έτοιμη να ανοίξει και πάλι τα φτερά της προς τον ουρανό των Ιωαννίνων, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι η Αστερούπολη, ο αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα για τα παιδιά, αλλά και εκείνους που αισθάνονται παιδιά.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ελάχιστους αφήνει στο περιθώριο, χωρίς δηλαδή να τους αγγίξει και η Αστερούπολη αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ενεργοποιηθούν και πάλι το πνεύμα και οι καρδιές των ανθρώπων.
Η Αστερούπολη ανοίγει και επίσημα τις πύλες της σήμερα Σάββατο με τους διοργανωτές να υπόσχονται μία σειρά από εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο. Το μεγαλύτερο εργοστάσιο σοκολάτας στην Ευρώπη, με κύριο χαρακτηριστικό του τον μεγαλύτερο σοκολατένιο καταρράκτη, το σπίτι της παγωμένης πριγκίπισσας, το παγοδρόμιο, αλλά και η χριστουγεννιάτικη αγορά, όπως φυσικά το λούνα παρκ περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να διασκεδάσουν. Μία μικρή γεύση για όσα πρόκειται να γίνουν στη φετινή Αστερούπολη έδωσε η Αγνή Σβάιερ, που υποστήριξε ότι έχει ήδη εκδηλωθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε προηγούμενη χρονιά τόσο για οργανωμένες μετακινήσεις από διάφορες περιοχές της χώρας προς τα Ιωάννινα, όσο και από μεμονωμένους που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Αστερούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα