Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Παγίδα στηνουν και πλησιάζουν ευκατάστατες οικογένειες με δόλωμα παιδιά

Αντί να ζήσουν και να απολαύσουν την παιδική τους ηλικία,υποχρεώνονται από τις οικογένειές τους να παραπλανούν ευκατάστατους συμπολίτες μας
. Ο λόγος για δύο μικρά κοριτσάκια πιθανότατα Ρομά τα οποία χτυπούν κουδούνια σπιτιών σε ακριβούς δρόμους της πόλης ζητώντας από όσους απαντάνε βοήθεια.
Όσοι πέσουν στην παγίδα και ανοίξουν ακούνε από τα κοριτσάκια μια πονεμένη ιστορία για γονείς που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ότι τα ίδια είναι νηστικά τρείς μέρες. Αν ο πονόψυχος που άνοιξε την πόρτα πιστέψει την ιστορία, τότε δίνει ότι μπορεί και ζητά απο τα κοριτσάκια να τους φέρουν σε επαφή με τους γονείς τους. Έτσι τα μικρά παιδιά κατεβαίνουν απο το σπίτι που τους δέχθηκε, βγάζουν το υπερσύγχρονο κινητό τους,ειδοποιούν τους γονείς τους και όλοι μαζί ανεβαίνουν στο φιλόξενο σπίτι και λέγοντας διάφορα απίθανα πράγματα πείθουν τους ιδιοκτήτες να τους δώσουν χρήματα,τρόφιμα και ότι άλλο θέλουν.
 Η μέθοδος αυτή είναι πολύ πετυχημένη καθώς δύσκολα κανείς λέει όχι σε δύο μικρά παιδιά που ζητούν βοήθεια. Καλά θα κάνουν οι συμπολίτες μας να προσέχουν πολύ και ειδικά τις γιορτινές μέρες που έρχονται καθώς κανείς δεν ξέρει αν τα σπίτια αυτά γίνουν στόχος διαρρηκτών αργότερα. Χθές ο φακός του epirustvnews εντόπισε και ακολούθησε από απόσταση τη δράση των μικρών κοριτσιών στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και άκουσε από πρώτο χέρι τις μεθόδους δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα