Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Πρέβεζα: Εικόνες ασχήμιας στην παραλία της Πρέβεζας – Διαμαρτυρίες καταστηματαρχών

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης της Πρέβεζας προς κάθε αρμόδιο το πρωί της Δευτέρας για το γεγονός ότι τα φρεάτια στην παραλιακή ζώνη ήταν γεμάτα και άρχισαν να ξεχειλίζουν, με αποτέλεσμα να
αναδύεται δυσοσμία, να δημιουργούνται μικρές «λίμνες» στους χώρους των καταστημάτων και γενικότερα να υπάρχουν εικόνες ασχήμιας, σε ένα κομμάτι της πόλης που είναι το πλέον πολυσύχναστο.
Η ΔΕΥΑΠ καθυστέρησε –σύμφωνα με τους καταστηματάρχες- να επέμβει και στις διαμαρτυρίες τους οι υπάλληλοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν σχετική άδεια από το Λιμενικό για να περάσει το όχημα από τον πεζόδρομο της παραλίας.
Το «παρών» στην όλη διαδικασία επέμβασης στα φρεάτια έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Παύλος Σαραμπασίνας, ο οποίος έγινε αποδέκτης των παραπόνων των καταστηματαρχών, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν στο τέλος για το ενδιαφέρον του.
Έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί στις συνδέσεις του δικτύου σε κομμάτι της παραλίας της Πρέβεζας, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται προβληματικές καταστάσεις, όπως ανέφεραν στο atpreveza.gr και ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ..Πλημμυρίσανε τα Γιάννενα -Εικόνες από την κακοκαιρία στον Ελλαδικό χώρο (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα