Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ζητά παρέμβαση για τα αδέσποτα

«Άκρως επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη» χαρακτηρίζει την κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στην πανεπιστημιούπολη η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ομόφωνα ψήφισμά της.
Η Σύγκλητος αποφάσισε να θέσει το όλο θέμα όχι μόνο στον δήμαρχο Ιωαννίνων και τον περιφερειάρχη  Ηπείρου, αλλά και στις δικαστικές αρχές, ζητώντας την απομάκρυνση των αδέσποτων σκύλων από τον χώρο του πανεπιστημίου.


Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, καθημερινά καταγράφονται περιστατικά επίθεσης σκύλων σε φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες, τα οποία καταλήγουν για παροχή περίθαλψης στα νοσοκομεία της πόλης. Τα αδέσποτα σκυλιά, έχοντας σχηματίσει αγέλες, κυκλοφορούν επιθετικά μπροστά στις Φοιτητικές Εστίες, στη Φοιτητική Λέσχη, στη Βιβλιοθήκη, μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας και τελευταία σε εσωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, η Σύγκλητος κάνει έκκληση προς όλους τους πολίτες να μην απελευθερώνουν σκυλιά στον χώρο του Πανεπιστημίου, «αναλογιζόμενοι το τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας για φοιτητές και προσωπικό που προκαλούν» όπως σημειώνει.

    ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΒΑΡΒAΡΑ ΑΓΓΕΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ....Μία που τις τοποθέτησαν και μία που τις ξέχασαν…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα