Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του για καλό σκοπό

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο χαρούμενα και γιορτινά για το Hotel Du Lac. Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο των ευχών στολίζεται στον χώρο της υποδοχής και πρόκειται να φωτιστεί αύριο Πέμπτη.

Φέτος οι εορτασμοί των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αφιερωμένοι στα παιδιά όλου του κόσμου, αλλά και στα παιδιά που είναι κοντά μας. Η οικογένεια Νιτσιάκου και του
ξενοδοχείου μεγαλώνει, γεμίζοντας την αγκαλιά της με 55 νέα μέλη, τα παιδιά που φιλοξενεί το Ορφανοτροφείο Ντουραχάνη στα Ιωάννινα. Τα παιδιά πρόκειται να φωτίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου αύριο Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι, σε μια παιδική γιορτή, στην οποία είναι καλεσμένα και όσα παιδιά το επιθυμούν. Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί, μοιράζοντας λιχουδιές και γλυκά.
Το Hotel Du Lac καλεί τους επισκέπτες του, όσους μένουν στο ξενοδοχείο, ή επισκέπτονται την πόλη, αλλά και τους Γιαννιώτες να δουν από κοντά το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο και να στείλουν τη δική τους ευχή για τα παιδιά όλου του κόσμου. Βγάζοντας μια φωτογραφία μπροστά στο δέντρο, χρησιμοποιώντας το hashtag #dulacnoel, γράφοντας μια ευχή και ποστάροντας στο Instagram, το Hotel Du Lac θα δημιουργήσει με την τεχνική κολάζ, τη μεγαλύτερη κάρτα με ευχές για παιδιά στην Ελλάδα.

Στον ίδιο χώρο του lobby θα υπάρχουν δωροεπιταγές, τις οποίες θα μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διπλασιασθούν από την πλευρά του ξενοδοχείου και θα αγοραστούν παιχνίδια και βιβλία από τοπικά καταστήματα για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Ντουραχάνη. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει τα εορταστικά γεύματα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παιδιά. Τέλος, η οικογένεια Νιτσιάκου θα δωρίσει το σύνολο της ποσότητας κοτόπουλου που έχει ανάγκη το Ορφανοτροφείο για ολόκληρο το 2017 (1.500 κιλά).

Το Ορφανοτροφείο Ντουραχάνη λειτουργεί από τη Μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι, απέναντι από την πόλη των Ιωαννίνων. Είναι αφιερωμένη στο Γενέσιο της Θεοτόκου. Το μοναστήρι από το 1974 είναι ξανά ενεργό και λειτουργεί σε αυτό οικοτροφείο-σχολείο. Η φήμη του μάλιστα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, λόγω της μεγάλης φιλανθρωπικής και κοινωνικής του δράσης, τόσο στην περιοχή των Ιωαννίνων, όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Το Ορφανοτροφείο φιλοξενεί σήμερα 55 παιδιά από 5 έως 21 ετών.


πηγη http://www.agon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα