Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Εφτάψυχη Βαλαβάνη! Πάμε για την απόλυτη ανατροπή στην ψηφοφορία του Survivo

Βρισκόμαστε λίγες μόλις ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του κοινού για τη νέα αποχώρηση στο Survivor. Κι ενώ οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- περιμένουν την αποχώρηση της Βαλαβάνη, η φήμη ότι τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και η Ευρυδίκη παραμένει, κάνει το γύρο του διαδικτύου και μοιράζει… πόνο και εγκεφαλικά στους πολέμιους της. Το σενάριο που προσεύχονταν να βγει αληθινό τόσο οι αντι-βαλαβανικοί όσο και οι μαχητές (για να μείνει η Λάουρα και να κάνουν περίπατο στα επόμενα αγωνίσματα), κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγει αληθινό…


Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έχει συμβεί, αν όντως μείνει η Βαλαβάνη. Ας μην ξεχνάμε ότι η ψήφος στο Survivor είναι θετική και όχι αρνητική. Αν θεωρήσουμε δεδομένο λοιπόν ότι Μπο και Κοκκινάκης είχαν εξασφαλισμένη την παραμονή τους και ότι η μάχη θα δινόταν ανάμεσα σε Βαλαβάνη και Λάουρα τότε η εξήγηση του τι συνέβη είναι απλή.

Όσοι δεν ήθελαν να μείνει η Ευρυδίκη, αφενός δεν μπορούσαν να την ψηφίσουν (η ψήφος είναι θετική), αφετέρου δεν θα ψήφιζαν ποτέ την Λαουρίτα, καθώς δεν είναι ακριβώς η… αγαπημένη τους παίκτρια.

Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι ο Ντάνος φάνηκε ξεκάθαρα ότι θα προτιμούσε να μείνει η Βαλαβάνη ώστε να παραμείνει ισχυρή η ομάδα του (αν και η Ευρυδίκη τον είχε προτείνει ουκ ολίγες φορές) μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι το γυναικείο κοινό που τον στηρίζει δεν θα…τρελαινόταν να βγάλει την Ευριδίκη πριμοδοτώντας την Λάουρα στη συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ολοκληρωθεί η ανατροπή και παραμείνει η Βαλαβάνη το παιχνίδι θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του. Αντίθετα αν έφευγε και έμενε μόνο η Λάουρα να τα βάλει με Σάρα και Ελισάβετ, οι ελπίδες των διασήμων για να κάνουν κάτι καλό θα ήταν μηδαμινές, όπως και το ενδιαφέρον του παιχνιδιού και των αγωνισμάτων.

Όπως και να ‘χει τα επόμενα επεισόδια του Survivor αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον και είναι βέβαιο ότι πάμε για νέο ρεκόρ τηλεθέασης. Ειδικά αν μείνει η Βαλαβάνη το 85% είναι σίγουρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα